lauantai 18. tammikuuta 2014

Tulevia töitä ja projekteja


Nyt kun on kaikenlaisia töitä ja projekteja tulossa niin ajattelin, että niistä voisi kertoa hiukan täälläkin. Tällä hetkellä on vaikka ja mitä ompelutöitä kesken ja joitain on jo valmiinakin (niitä ei vaan voi kuvata talvella). Päässäni on yleensäkin 1001 projektia ja luulen, että teen vielä lähipiirini hulluksi näillä ideoillani. Anteeksi siitä heille ^^`.

  • Satu projekti : Tähän projektiin saan apua kavereiltani, ystäviltä, tuttavilta jne. Eli teen eri satuihin liittyviä pukuja. Niissä on aina omat teemansa esimerkiksi. eri maiden kansallispuvut, pukuhistoria ja eri aikakaudet, pukutyylit jne. Pyrin tekemään myös asusteitakin pukuihin ja etsimään hyviä kuvaus paikkoja, jotka sopivat satuihin.
  • Kauhu projekti : Nimikin kertoo riittävästi aiheesta..Eli tulossa on kaikenlaista synkkää ja pikkuisen veristäkin XD. Ajattelin liittää tähän projektiin mm. surupukeutumista 1800-1900 luvulta ja tunnettuja ihmisiä historiasta esim. Elizabeth Bathoryn. Kyseisellä rouvalla oli aika rankka maine. 
  • Eri aikakaudet : Tähän aiheeseen en varmaan kyllästy ikinä, eli tulossa on myös eri aikakausiin liittyviä asuja mm. biedermeieriä, rokokoota, empireä, renessanssia, edwardianilaista, viktoriaanista totta kai ja kaikkea muutakin. 
  • Erityinen projekti : Alan luultavasti tekemään myös Kalevala tyyllistä asua ^^. Jos saan tehtyä kaavat niin puku varmaan päätyy keskiaikamarkkinoille päälleni tänä vuonna. 
Mikälli nämä kaikki suunnitelmani valmistuvat tämän vuoden sisällä niin lupaan ja vannon pyhästi, että yritän hillitä itseni tästä lähin pukujen tekemisen suhteen XD.


2 kommenttia:

  1. Miksi sinun häätyisi hillitä pukuprojektejasi? :) Oli tosi kiva lukea postaus siitä, mitä tuleman pitää! En edes tiennyt, että sinulla on noin monta eri projektia! :)

    VastaaPoista
  2. Kun niitä on aina niin paljon XD. Kiitos hyvästä palautteesta =). On niitä vaikka koko maailmalle jakaa XD

    VastaaPoista