keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Gootti tyyllinen juhlapuku

Edelleen hengissä ja turhautunut vieläkin siihen, että sain niin kovan flunssan, että olin pedissä kaksi viikko putkeen. Joulukalenterini ei sen vuoksi saanut tuulta siipien alleen ja olen siitä kovin pahoillani, sillä luukkujen keksimiseenkin kului aikaa ja olin mitoittanut kaiken valmiiksi, mutta ei..Yritän taas luvata olla aktiivisempi ja elää ilman flunssia. Tässä silti jotain minkä sain valmiiksi jokin aika sitten..:
Satuin jokunen vuosi sitten löytämään vanhasta 90-luvun Suuri Käsityö lehdestä upean hääpuvun, joka ei ollut mikään hirvitys mitä jotkut häämekot olivat silloin. Puvussa oli kaunis tyköistuva miehusta ja kolmekerrosta kangasta. Puvusta innostuneena päätin, että tekisin sen joku kaunis päivä.
Noh se kaunis päviä tuli ja meni XD. Puku on nyt valmis, hiukan muunneltuna versiona. Puvun materiaaleina käytin mustaa taftia, pitsiä ja satiinia. Tafti tuli halvaksi, sillä löysin Oulun Kontti kierrätyskeskuksesta pakan taftia, pitsi tuli työnantjaltani samoin satiini ^__^. Aluksi tein kolme kerrosta kuten ohjeessakin oli, mutta halusin helmaan muhkeutta joten lisäsin kerroksia lisää. Pitsisiä hihojakaan en aluksi ajatellut, vaan ompelin ne hetken mielijohteesta. Aluksi ei meinannut tulla lainkaan semmoisia ihanteellisia ilmoja mitä odottelin..ensin tuli julmetun kovat pakkaset, sitten vetistä lunta satoi ja viimein pienen odottelun jälkeen tuli ihanteellinen ilma kuvata.
Kuvasimme taas Mansikkanokalla kaverieni avustuksella. Jälleen iso kiitos heille.Lähikuva osa1
Lähikuva osa 2


1 kommentti:

  1. Kuvaushetki ei ois kyl voinut olla parempi! :) Vaikka oonki enemmän kesäihminen, niin täytyy myöntää, että talvisin saa ihan hirmuisen nättejä kuvia ulkona. :D

    VastaaPoista