torstai 6. marraskuuta 2014

Halloweenin aikaan


Tämän piti tulla oikeastaan Halloweenien aikaan, mutta jotenkin taas aika meni niin nopeasti käsistä. Mutta toisaalta olkoot vaikka talven alun kunniaksi. Ideoita sain Victoria Francesin ja Ana Crutzin kuvista, niissä on usein todella ajatuksia herättävät ihmiset ja taustat.
Harmillista kyllä hametta en ehtinyt tekemään, joten piti turvautua kirppikseltä löytyneeseen mustaan samettihameeseen, mutta toivottavasti tämä yksityiskohta, että yläosa ja ala osa eivät ole samaa materiaali ei haittaa ketään.
Otimme kuvia Kemin Mansikkanokan uimarannalla. Ilma oli hiukan kylmä, mutta oli mukavaa ottaa kuvia juuri siellä.

Paidan mallin löysin Suuri käsityö-lehdestä numero 10/2004. Materiaalina käytin vanhoja satiinilakanoita ja tuin työn paksulla puuvilla kankaalla. Oli todella mukavaa tehdä gootti vaatteita. Hiuskoristeen tein itse, ostin joskus Tiimarista tekokukkia ja pääkallo joka näkyy (joskin heikosti) on Helsingin Butterick nimisestä pilailukaupasta. Kaulakoru on Bijou Brigitte nimisestä koruliikkeestä (Kampista) ja korvakorut löytyivät kirppikseltä. Viitta oli lainattu eräältä kaveriltani, kiitos hänelle vielä lainasta. 
Muutamissa Suuri käsityölehdissä on hyviä gootti vaatteiden malleja, jopa joitan hääpukuja kannattaa hyödyntää niihin. Itse ratsaan kaikki mahdolliset lehdet aina, jossa on vähääkään kiinnostavia pukuja.

Victoria Francesin yksi kuva, josta tuli inspistä



Kokonais kuva


Puunhalailija 
Tunnelmakuva

Tunnelmakuva rannalta 

Hiuskoriste

1 kommentti: