lauantai 3. tammikuuta 2015

Myöhästyneet joulun ja uuden vuoden toivotukset


Myöhöstyneet (tai aikaiset XD) joulun toivotukset


Marras-ja joulukuu menivät niin nopeasti, että en ehtinyt juurikaan tehdä muuta kuin kirjoa joulukortteja. Mutta nyt näin vuodenvaihteen kunniaksi laitan viimeisimmän valmiin työn...Sain viimeinkin valmiiksi tämän mustan häämekon, joka kylläkin muistuttaa enemmänkin gootti pukua. Puku oli tarkoitus kuvata Helsingissä joulukuussa, mutta säät eivät suosineet (vettä ja räntää).
Puvun malli löytyi Burda lehdestä 3/2008 (lehdessä oli myös paljon muitakin hienoja pukuja). Hääpuku oli lehden mukaan saanut inspiraatiota Grace Kellyn upeasta hääpuvusta, joka on mielestäni kauneimpia hääpukuja mitä olen ikinä nähnyt. Hääpuvuista saa yllättävn hienoja gootti/surupukuja ja olenkin vastaavaisuuden varalle hamstrannut muutaman hääpuvun kaavan talteen, jotta saan tehtyä lisää tällaisia pukuja. 
Yläosassa näkyvän hämähäkin seittipitsi löytyi joskus kauan sitten Tornion Eurokankaasta (kiitokset serkulleni joka nosti kankaan kopasta ^^ ) ja helma kangas on Ikeasta. Korut taas ovat äitini vanhoja ja hiuskoriste Glitteristä. 

Piivi toimi kuvaajana ja kaksi muuta avustajaakin löytyi (assistentit Rex ja Jox). Kiitos heille hyvin paljon avusta ja kuvaamisesta =D. Päätimme kuvata sisällä, ulkona oli turhan pimeää, mutta valkoista taustaa vasten puku näytti oikein hyvältä 

Tulee mieleen mykkäfilmit XD...

Koko puku 
Käskettiin poseerata XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti